Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Fabrica de tigle ecologice din tabla la Ramnicu Valcea

Cel de-al doilea distribuitor de materiale de constructii la nivel national, societatea Damila, a inaugurat marti, la Ramnicu Valcea, in parcul industrial Raureni, fabrica de tigle ecologice din tabla, anunta Agerpres.

"Investitia este in valoare de 2,5 milioane de euro. Suntem cel de-al doilea agent economic valcean in ce priveste cifra de afaceri dupa Oltchim si, astazi, la Ramnicu Valcea am creat un brand national – Rodach. Altfel spus, un acoperis romanesc. Investitia ofera 40 de locuri de munca. Ne-am impus pe piata nationala si nu numai. Avem noua centre in Romania si o cifra de afaceri de 93 de milioane de euro", a precizat Dan Nitu, directorul grupului de firme Damila.

Nitu a adauga faptul ca pe viitor are in proiect extinderea capacitatii de productie printr-o investitie suplimentara de 1,5 milioane de euro si, implicit, crearea a inca 40 de locuri de munca.

La evenimentul inaugural au fost prezenti liberalii Teodor Melescanu si Norica Nicolai, precum si oficialitati ale judetului Valcea. "Este, din pacate, primul eveniment in anul 2009 de acest gen la care particip. Dar, oricum, este bine ca cineva mai si investeste in acest an. Un an foarte dificil. Recesiunea si-a spus cuvantul, iar efectele sunt ca investitiile, in mare parte, in Romania si in judetul Valcea au ramas la bariera", a declarat Teodor Melescanu, cu ocazia acestui eveniment.

spot_img

Ultimele știri