Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Inca 10 zile de inscrieri in campania "Let’s Do It, Romania"

Au mai ramas 10 zile de inscriere pentru pozitia de coordonator de judet in campania “Let`s Do It, Romania”, ce isi propune sa curetele deseurile din toata tara, din arealele naturale, intr-o singura zi. Toti cei care doresc sa se implice sunt rugati sa se inscrie pe site-ul dedicat, www.letsdoitromania.ro, completand formularul disponibil la sectiunea Implica-te.

Sarcinile unui coordonator de judet includ monitorizarea echipelor locale, elaborarea procedurilor de lucru si a documentelor standard, initierea parteneriatelor si mentinerea contactului cu echipa centrala de conducere.

"Avem deja 500 de coordonatori inscrisi, din toate judetele, iar pe 22 si 23 mai vom organiza campanii-pilot de curatenie in Cluj si Arges. Programul va fi lansat oficial pe 25 martie in Bucuresti", a explicat pentru Green Report Liana Buzea, presedintele Asociatiei Ecoassist, ce se implica in campanie.

In acest moment, judetele in care este necesara inscrierea voluntarilor intr-un numar mai mare pentru aceste pozitii sunt: Alba, Bacau, Bistrita Nasaud, Botosani, Buzau, Caras Severin, Covasna, Dambovita, Gorj, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Maramures, Neamt, Olt, Salaj, Satu Mare, Tulcea, Teleorman, Vrancea, Vaslui. Termenul limita pentru inscrieri este 12 martie 2010.

Asa cum au fost organizate actiunea din Estonia, tara de origine a initiativei, in 2008 si cele din Letonia si Lituania in 2009, actiunea din Romania presupune implicarea cetatenilor, a autoritatilor locale, a firmelor private, a operatorilor de salubritate, a persoanelor publice si a mass media pentru a mobiliza populatia. Ziua de curatenie urmeaza sa fie stabilita pentru una dintre sambetele lunii septembrie, 2010. Data oficiala va fi anuntata pe 25 martie.

spot_img

Ultimele știri