Invitatie la cros cu premii in combustibil si gadgeturi

Bucurestenii care vor sa faca miscare in aer liber sunt invitati la cea de-a patra editie a Crosului Petrom. Evenimentul va avea loc duminica, 27 septembrie, in Piata Charles de Gaulle, anunta un comunicat Petrom.

Compania isi mentine promisiunea facuta anul trecut de a construi un metru de pista de biciclete pentru fiecare participant la cros. Startul crosului se va da la ora 11:00, iar inscrierile se pot face incepand cu ora 8:30, in Piata Charles de Gaulle.

Categoriile de varsta sunt Juniori (cu doua subcategorii: 10-14 ani si 15-19 ani), Seniori (cu trei subcategorii: 20-34 ani, 35-44 ani, 45-59 ani) si Veterani (peste 60 de ani), iar barbatii si femeile se vor inscrie separat. Traseul crosului are 3.7 km si cuprinde Bd-ul Prezan – Arcul de triumf – Bd-ul Kiseleff – Piata Victoriei si Bd-ul Aviatorilor.

Premierea castigatorilor la cros se va face in prezenta unor personalitati de marca din lumea sportiva. Premiile oferite de companie constau in 4.800 de litri de combustibil pentru alergatorii de la categoriile Seniori si Veterani (locul I: 300 de litri, locul II: 200 de litri, locul III: 100 de litri) si premii speciale pentru Juniori (locul I: un dvd player portabil, locul II: un Ipod Shuffle si locul III: o rama foto digitala).

Insa nu numai castigatorii vor fi premiati. Petrom organizeaza si o tombola cu 100 de premii surpriza pentru alergatori. Mai mult decat atat, participantii se vor bucura de doua antrenamente de incalzire sustinute de dansatori profesionisti, de o demonstratie de street-dance si un concert al trupei Voltaj la final.

Foto: Petrom

 

spot_img

Ultimele știri