Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Jacques Chirac a renuntat la cainele sau violent

Fostul presedinte francez Jacques Chirac a anuntat ca si-a dat cainele dupa ce acesta devenise agresiv si l-a atacat pentru a treia oara consecutiv, relateaza BBC News.

Sumo, un terrier maltez, l-a mscat pe Chirac de abdomen in apartamentul acestuia din Paris. Sotia fostului presedinte francez, Bernadette, a spus ca patrupedul a primit tratament pentru depresie dupa ce a parasit Palatul Elysee.

Din momentul parasirii biroului prezidential Jacques Chirac a recunoscut ca a gasit dificila iesirea sa la pensie, insa cel care a suferit cel mai mult a fost cainele sau, Sumo.

Obisnuit sa cutreiere prin gradinile intinse ale Palatului Elysee, terrierul maltez a gasit de nesuportat apartamentul din Quai Voltaire, a explicat doamna Chirac. Din acest motiv o depresie severa a transformat cainele dintr-un “ghem de blana” inocent intr-un atacator feroce al fostului presedinte.

In luna ianurie a acestui an, Jacques Chirac a fost nevoit sa se interneze in spital dupa ce cainele si-a infipt dintii intr-o parte “sensibila” a corpului sau.

Doamna Chirac, care a declarat ca patrupedul nu a atacat-o niciodata pe ea, a luat regretabila decizie de a-l duce la o ferma din Seine-et-Marne.

Foto: hbcprotocols.com

spot_img

Ultimele știri