Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Leona Lewis vrea sa puna capat cruzimii asupra animalelor VEZI VIDEO 

Cantareata britanica Leona Lewis isi uneste fortele cu Societatea Mondiala pentru Protectia Animalelor (WSPA) pentru a pune capat suferintei necuvantatoarelor, informeaza Ecorazzi.

Lewis a filmat recent un clip pentru organizatie, despre care se spune ca este cea mai mare alianta din lume a asociatiilor care lupta pentru protectia animalelor.

„Cu multi ani in urma am promis ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru a ajuta animalele. Acum fac alegeri atente de la mancarea pe care o consum si pana la lucrurile pe care le cumpar”, a declarat Leona in clip.

„Un motiv pentru care animalele sunt atat de vulnerabile la cruzime este acela ca nu exista un acord universal intre natiuni ca animalele sufera si simt durerea. Campania pentru o declaratie universla pentru bunastarea animalelor ar putea fi inceputul sfarsitului cruzimii asupra animalelor din intreaga lume”, a mai spus cantareata.

Anul trecut, Lewis a refuzat o oferta in valoare 2 milioane de dolari din partea magazinelor Harrods din Londra pe motiv ca pun in vanzare blanuri naturale.

Foto: ecorazzi.com

spot_img

Ultimele știri