L’Oreal vrea sa isi reduca emisiile la jumatate

L’Oreal si-a intarit angajamentul fata de mediu reducandu-si consumul de apa, deseurile generate si carbonul emis, anunta Environmental Leader.

De asemenea, compania anunta ca si-a stabilit si trei noi obiective pe termen lung de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera, precum si consumul de apa si cantitatea desurilor generate in fabricile sale, toate cu 50%, pana in 2015.

In 2008, compania de cosmetice si-a redus consumul total de gaze cu efect de sera cu 6,6%. Astfel emisiile de compus organic volatil (VOC) au fost reduse cu 15,4% si emisiile de dioxid de sulf cu 28,3%. De asemenea, consumul de apa a fost diminuat cu 6,8%, iar cantitatea de deseuri generate a scazut cu 4,9% pe produs final.

Mai mult decat atat, 95% dintre deseurile companiei sunt reciclate, refolosite sau utilizate pentru generarea energiei electrice. Din 2003 incoace, L’Oreal si-a redus emisiile de CO2 cu 23%, consumul de electricitate cu 17%, consumul de apa cu 25 de procente si cantitatea de deseuri generate tot cu 25%.

Foto: sina.com

spot_img

Ultimele știri