Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Magari vopsiti in locul a doua zebre moarte la zoo

Doi magarusi au fost pictati in dungi albe si negre la o gradina zoologica din Fasia Gaza pentru a inlocui doua zebre care au murit de foame in timpul razboiului Israel-Hamas, informeaza Telegraph.

Israelul interzice importarea animalelor in Gaza, de aceea ingrijitorii de la zoo Marah Land au pictat o pereche de magari in alb-negru pentru a tine locul zebrelor.

Mohammed Bargouthi, proprietarul gradinii zoologice , a spus ca aducerea unei zebre reale in Gaza ar fi costat 40.000 de dolari. De aceea el a apelat la vopseaua de par franceza.

Fiul lui Bargouthi, Nidal, a spus ca cele doua femele de magar au fost transformate in zebre cu ajutorul unor benzi de mascare si cu vopsea de par.

„Prima data am folosit vopsea obisnuita, insa nu arata bine”, a spus acesta. „Copiii nu stiu, deci cred ca sunt zebre si sunt incantati sa vada ceva nou”, a mai spus Nidal.

Pe langa cele doua „zebre”, gradina zoologica din Gaza mai gazduieste o tigroaica batrana, doua maimute si o selectie de pasari, iepuri si pisici.

Foto: telegraph.co.uk

spot_img

Ultimele știri