Michelle Obama da sfaturi pentru gradinarit in Sesame Street

Michelle Obama, Prima Doamna a Statelor Unite, ii incurajeaza pe copii sa cultive legume in gradini si sa consume alimente sanatoase in primul episod al celebrului serial TV "Sesame Street", potrivit Reuters.

Sotia presedintelui Barack Obama da startul celui de-al 40-lea sezon aniversar al serialului american, pe 10 noiembrie. Michelle Obama a plantat o gradina de legume si fructe si in curtea Casei Albe, prima de acest gen de la al Doilea Razboi Mondial.

"Tot ce le trebuie acestor seminte pentru a creste este soare, pamant si apa. Daca mancati aceste alimente sanatoase veti creste mari si puternici, ca mine. Stiu ca va vor placea aceste legume, pentru ca, pe langa faptul ca sunt sanatoase, ele chiar au un gust grozav!", explica Michelle Obama.

Alte celebritati ce vor aparea in al patrulea sezon al serialului sunt Cameron Diaz, Eva Longoria-Parker, si jucatorul american de baschet, Kobe Bryant. Pe langa gradinarit, serialul va prezenta si un proiect stiintific denumit "My World is Green & Growing".

Serialul "Sesame Street" este difuzat in peste 120 de tari.

Foto: Reuters

spot_img

Ultimele știri