Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Monstrul din Loch Ness a fost vazut pe Google Earth

Un agent de paza britanic sustine ca a vazut monstrul din Loch Ness in timp ce naviga pe Google Earth.

Imaginea, care poate fi vazuta pe programul de cartografiere prin satelit, infatiseaza un obiect mare asemanator cu o creatura acvatica ce pluteste la suprafata apei, relateaza Telegraph.

Jason Cooke a declarat ca l-a vazut pe "Nessie" in timp ce viziona fotografiile din satelit de pe Google Earth. “Nu imi venea sa cred. Se potriveste exact descrierii lui Nessie”, a declarat agentul de paza, in varsta de 25 de ani. 

Adrian Shine, cercetator in cadrul proiectului Loch Ness, considera ca imaginile sunt foarte interesante si ca trebuie studiate indeaproape. Imaginea surprinsa poate fi gasita pe Google Earth introducand coodonatele 57°12’52.13 latitudine Nord si 4°34’14.16 longitudine Vest.

La inceputul acestui an se zvonea ca schimbarile climatice ar fi omorat monstrul din Loch Ness pentru ca nu au mai existat semne credibile de viata de mai bine de un an. “Sunt ingrijorat. Nu au mai existat semne ca Nessie si familia sa sunt inca in viata”, a declarat Gary Campbell, unul dintre membrii fan clubului oficial al monstrului.

Potrivit lui Bob Rines, un veteran vanator de monstri, conditiile de mediu din regiunea Highland din Scotia, s-au schimbat nemaifiind favorabile pentru misterioasa creatura.

Animalul a fost adus prima data in atentia lumii in anul 1933. De atunci au existat zeci de dovezi despre existenta monstrului. Au fost efectuate si cercetari in lacul Loch Ness. In cea mai recenta operatiune, din 2008, oamenii de stiinta au folosit sonare de ascultare si camere video subacvatice in incercarea de a gasi animalul.

Monstrul din Loch Ness este un animal care, din punct de vedere taxonomic, nu face parte din nicio familie sau specie, dar despre care se spune ca traieste in lacul Loch Ness din Scotia.

Foto: telegraph.co.uk

spot_img

Ultimele știri