Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

O orca si-a ucis dresoarea sub privirile spectatorilor VEZI VIDEO

O balena ucigasa (orcinus orca) de la delfinariul SeaWorld din Orlando, Florida, si-a atacat dresoarea, omorand-o sub privirile spectatorilor, transmite The Telegraph.

Martorii au povestit ca orca Tilikum, ce cantareste 5,5 tone, a sarit din apa si a prins-o pe dresoarea Dawn Brancheau de mijloc. Purtatorul de cuvant al politiei locale afirma ca dresoarea, de 40 de ani, a alunecat in bazin, cu putin timp inainte de startul spectacolului.

Dupa incident, oamenii au fost evacuati, iar parcul a fost inchis. Un reprezentant al SeaWorld San Diego, California, a declarat ca toate spectacolele cu orci au fost anulate.

Dan Brown, presedintele delfinariului, a explicat ca victima era unul dintre cei mai experimentati dresori ai parcului, dupa 12 ani de munca la Sea World.

Aceeasi balena ucigasa este invinuita de incidentul in urma caruia un alt dresor s-a inecat in 1991 la delfinariul Sealand din British Columbia. Balena a fost vanduta delfinariului SeaWorld in 1992, iar, in 1999, cadavrul unui om a fost descoperit in bazinul sau. Autoritatile sustin ca omul ar fi putut muri de hipotermie, in conditiile in care apa avea 12,7 grade Celsius.

Foto: The Telegraph

spot_img

Ultimele știri