Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

ONG-uri de mediu isi promoveaza neconventional mesajele la Motoare

ADfel, festivalul de publicitate neconventionala, gazduieste astazi "Ziua Culturala", o zi in care organizatii culturale si ONG-uri de mediu isi promoveaza mesajele intr-un mod original.

Cei care vor veni in aceasta seara pe terasa La Motoare vor vedea cum functioneaza tonomatul de gunoi pe care il vor aduce in terasa reprezentantii WWF, vor invata sa faca sorcove la standul Muzeului Taranului Roman si vor asista la priveghiul omului facut din materiale reciclabile, organizat de MaiMultVerde.

Dupa parcurgerea treptelor terasei, care vor lua forma cotoarelor de carti traduse de Institutul Cultural Roman, participantii vor fi preluati de trei forte ale naturii (Soarele, Vantul si Apa) aduse de Greenpeace pentru a-i invata pe participanti cum sa foloseasca energia regenerabila.

Participantii au inceput sa soseasca La Motoare inca de la amiaza si sunt asteptati pana la ora de inchidere a terasei.

ADfel, singurul eveniment autohton dedicat publicitatii neconventionale, organizat de IQads si 24-FUN, revine intre 31 august si 6 septembrie pe terasa La Motoare, din Teatrul National Bucuresti. In programul festivalului au fost anuntate "Ziua Reciclarii", care se va incheia cu "Recycle Music Party", "Ziua Culturala", Concursul de parodii Grand Spoof, Atelierele ADfel si expozitia de creatii neconvetionale ADfel Galleries.

Foto: blog.livespot.org

spot_img

Ultimele știri