Parcul National Retezat tot mai aproape de cele 7 noi minuni ale lumii

Parcul National Retezat este foarte aproape de a merge mai departe in competitia pentru desemnarea celor 7 noi minuni ale lumii in 2011, a confirmat, pentru Green Report, Florina Crisan, purtatorul de cuvant al Administratiei Parcului National Retezat. Aceasta ii indeamna pe romani sa voteze in continuare pana marti seara cand se incheie sesiunea de vot pe site-ul Parcului Retezat, precum si pe site-ul competitiei.

In acest moment, obiectivul turistic romanesc se afla pe locul al 12-lea, doar primele 11 situri din fiecare grupa, 7 la numar, calificandu-se mai departe. Cele 77 de obiective turistice care vor merge mai departe marti seara vor fi analizate de un comitet al fundatiei New7Wonders. Din cele 11 situri din fiecare 7 grupe vor fi selectate 3 obiective, adica 21 in total, care vor fi analizate din nou, urmand ca in 2011 sa se cunoasca cele 7 noi minuni ale lumii.

“Daca se va vota si Parcul va accede in etapele superioare sunt sanse in plus pentru turismul romanesc, vor veni mai multi bani si se va auzi de Romania”, a declarat reprezentanta Administratiei Parcului National Retezat.

Pe primul loc in grupa parcurilor naturale se afla in acest moment Amazonul. Castigatorii acestei etape vorfi cunoscuti la sfarsitul acestei luni, ne-a mai precizat Florina Crisan.

Foto: Florin Halastauan
 

spot_img

Ultimele știri