Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Partidul Verde si-a ales noua conducere

Partidul Verde si-a ales, duminica, la Congresul National Extraordinar al formatiunii, o noua conducere si un nou statut, presedinte fiind ales Silviu Popa, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.

Presedinte de onoare al partidului este Marcian Bleahu, iar presedinte executiv, Remus Cernea. In conducerea Partidului Verde se mai afla, printre altii, Emilian M. Dobrescu (prim vicepresedinte) si Silviu Dumitru (secretar general).

"Mesajul Partidului Verde este acela ca, prin programul, atitudinea sa generala si actiunile sale concrete, privilegiaza competenta, profesionalismul si dorinta de schimbare a Romaniei. Este absolut necesara aparitia unei alternative politice coerente si credibile la actualele partide parlamentare care au adus Romania in dezastru", se arata in comunicatul amintit.

Reprezentantii Partidului Verde afirma ca este necesar ca aceasta formatiune politica sa aiba o pondere mai mare in administratia locala si centrala pentru a preveni distrugerea mediului si ii invita pe tineri sa participe la "efortul de a da o noua sansa Romaniei".

"Partidul Verde reprezinta o oferta politica noua, intr-un peisaj politic agitat de supralicitari multiple, confuze si adesea fara eficienta in planul realizarii conducerii statului. Ecologismul aduce un aer nou, neimpregnat de reminiscente vetuste. Partidul Verde reprezinta o doctrina care prezerva valorile autentice ale umanitatii; ecologismul acopera latura de protectie a mediului si naturii care lipseste celorlalte doctrine politice, oferind in acelasi timp solutii la toate marile probleme ale societatii contemporane supuse unor provocari si pericole de natura politica, militara, economica si sociala, cu implicatii tot mai profunde", se afirma in comunicatul mentionat.

spot_img

Ultimele știri