Program prelungit pana la ora 20 la inchiriat biciclete gratuit

Toate cele 70 de biciclete de la centrul de bike-sharing din parcul Kiseleff au fost inchiriate in prima zi de functionare, iar mai mult de jumatate dintre utilizatori s-au prezentat la centrul “La Pedale” dupa ora 17.00. Pentru ca toti vizitatorii sa se poata bucura de biciclete, programul a fost prelungit din prima zi de functionare pana la ora 20.00 (ultima bicicleta se inchiriaza la 19.15).

Orarul “La Pedale” a fost modificat ca urmare a numarului mare de doritori de biciclete. Astfel, centrul din Kiseleff va fi deschis de acum inainte de luni pana vineri intre orele 12.00 si 20.00 (ultima bicicleta se inchiriaza la 19.15), iar sambata si duminica intre 10.00 si 20.00 (ultima bicicleta se inchiriaza la 19.15).

Inchirierea unei biciclete verzi nu costa nimic si se face pe baza buletinului si a unui contract de dare in folosinta semnat la centrul "La Pedale". Bucurestenii se pot plimba timp de maximum doua ore in perimetrul parcului de unde au inchiriat bicicleta.

“La Pedale” este primul sistem gratuit de bike-sharing din Romania organizat de Asociatia Green Revolution si Primaria Sectorul 1. Programul "La Pedale" pune la dispozitia publicului de toate varstele 150 de biciclete verzi, in parcurile Kiseleff si Bazilescu. Bicicletele sunt disponibile in trei modele – pentru copii, adolescenti si adulti.

Foto: Green Report / Anita Vizireanu

spot_img

Ultimele știri