Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

"Let’s Do It, Romania!" cauta voluntari in Arges

Echipa “Let’s Do It, Romania!” ii invita pe toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber sa se alature, in weekend-ul 24-25 aprilie, campaniei de cartare a deseurilor din judetul Arges. Cei interesati se pot inscrie pe site-ul evenimentului la sectiunea “Implica-te!”.

“Let’s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Organizatorii intentioneaza sa mobilizeze autoritatile din toata tara alaturi de cei 3.500 de voluntari asteptati sa se inscrie in proiect.

Campania de monitorizare a deseurilor a inceput in weekend-ul 10-11 aprilie, in judetul Cluj. 100 de voluntari si-au oferit sprijinul, luand parte la acest prim demers pentru realizarea hartii deseurilor din Romania. Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora.

Foto: inventie.net

spot_img

Ultimele știri