Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Printesa Maja von Hohenzollern se implica in lupta impotriva eutanasierii maidanezilor din Romania

Alteta sa Regala Printesa Maja von Hohenzollern va veni maine, in Romania, pentru a sprijini ONG-urile de protectie a animalelor in campania lor impotriva eutanasierii cainilor fara stapan. Ea va participa maine la o conferinta de presa organizata la Bucuresti de Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor, la care va fi prezent si Dieter Ernst, presedintele Organizatiei pentru protectia animalelor si mediului din Germania.

Conferinta se va axa pe temele fierbinti ale momentului, precum reintroducerea uciderii in masa a cainilor comunitari, excluderea ONG-urilor din gestionarea situatiei acestora, sanctionarea cetatenilor care hranesc maidanezii si obstructionarea adoptiilor.

La conferinta vor mai fi prezenti deputatul Paula Iacob, fosta atleta Maricica Puica, actrita Monica Davidescu, fostul deputat Marius Marinescu si liderul Miscarii Verzilor, Remus Cernea.

Alteta sa Printesa Maja von Hohenzollern, cunoscuta pentru implicarea sa in miscarea pentru drepturile animalelor, nu este la prima vizita in Romania. Ea a mai fost la Brasov, in august 2009 (vezi foto), pentru a cere primarului George Scripcaru sa puna capat masacrului cainilor comunitari declansat de municipalitate. La acea vreme, primarul brasovean a refuzat sa o intalneasca, trimitandu-l la discutii pe un inlocuitor al sau.

Alina Popescu

spot_img

Ultimele știri