Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Protest la Londra pentru caii de la Letea (Vezi Video)

Iubitorii de animale din Marea Britanie vor organiza joi, 26 mai, in fata ambasadei Romaniei la Londra, o actiune de protest impotriva cruzimii si indiferentei romanilor fata de animale, in urma incidentului de la Letea.

Pentru a exemplifica mentalitatea primitiva a unora dintre proprietarii romani de animale, organizatorii au postat pe internet un filmulet in care un taran isi loveste cu cruzime calul, cazut la pamant din cauza efortului.

Drama cailor lasati de izbeliste de proprietari, apoi recuperati brusc pentru a-i vinde la abator, nu a ramas fara ecou in presa straina. „50 de cai salbatici dintr-o rezervatie ocrotita au fost dusi la macelarie ca sa fie facuti salam”, titreaza publicatia De Standaard din Belgia.

De asemenea, agentia de presa spaniola, EFE, a publicat deja 2 articole despre evenimentele de la Tulcea, denuntand brutalitatea cu care au fost prinsi si tratati caii de la Letea. „Caii au fost vanduti la un abator de cativa localnici care au declarat ca sunt proprietarii lor, pentru doar 25 de euro de animal”, se precizeaza intr-unul dintre articole.

Foto: Alex Csiki

Raluca Petrescu

Cititi si:

Atentie la anunturile false de strangere de fonduri pentru caii de la Letea

Caii sunt ingrijiti de voluntari, inainte de a putea face cale intoarsa spre Letea

ULTIMA ORA: Caii de la Letea: 2 morti in camionul groazei, 3 grav raniti si mai mult de jumatate plini de rani si sange

UPDATE: Povestea cailor de la Letea a ajuns in presa straina

spot_img

Ultimele știri