Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Scurgeri de combustibil dintr-un tren deraiat la Cluj

Un tren incarcat cu produse petroliere a deraiat, luni dupa-amiaza, intre localitatile Boju si Valea Florilor, din judetul Cluj, anunta Mediafax.

Sase dintre cele 36 de vagoane ale trenului au deraiat, ambele fire de cale ferata fiind blocate, a declarat seful Politiei Transporturi Feroviare Cluj.

Potrivit acestuia, pe calea ferata se scurgea motorina din vagoane, astfel ca la fata locului au fost trimise echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, iar circulatia feroviara este blocata pe ambele fire.

"Se pare ca exista anumite scurgeri din vagoanele care au deraiat, dar nu exista un pericol major", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris. Conform autoritatilor, in urma accidentului nu exista victime.

Subecretarul de stat in Ministerul Transporturilor Constantin Axinia a precizat ca trenul apartine unei companii private si, pe langa vagoane, avea in compunere si doua locomotive.

Accidentul s-a produs la intrarea intr-un tunel dintre localitatile Boju si Valea Florilor, din judetul Cluj, intr-o zona foarte greu accesibila.

Foto: gazetadesudest.ro

 

spot_img

Ultimele știri