Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Soparla care seamana izbitor cu Spiderman

O soparla care se aseamana surprinzator de mult cu Spiderman face furori in randul iubitorilor de animale exotice, devenind ultima fita in materie de animale de companie, relateaza Telegraph.

Culorile aprinse de rosu si albastru ale creaturii sunt exact ca cele de pe costumul binecunoscutului supererou Marvel, iar fanii filmului si revistelor de benzi desenate Spiderman au dat deja iama in pet shop-urile exotice pentru a admira si chiar cumpara un astfel de exemplar.

Soparlele agama, cum este si aceasta, sunt cunoscute ca fiind bune animale de companie, deoarece ele pot deveni blande si docile daca sunt ingrijite in mod regulat. Insa aceste reptile au nevoie de un echipament special pentru a-si mentine temperatura constanta.

Aceste creaturi pot creste pana la 30 de centimetri lungime si sunt pretentioase la mancare. Pentru ele, o dieta echilibrata trebuie sa contina lacuste, greieri, larve si alte insecte.

Originare din Kenya, reptilele agama nu au abilitatea de a tese panze de paianjen precum Spiderman, insa isi pot schimba culoarea. Masculii capata o culoare maronie noaptea sau cand sunt speriati. In plus, aceste reptile pot alerga si, precum Spiderman, se pot catara pe cladiri verticale.

Foto: telegraph.co.uk

spot_img

Ultimele știri