Spune de ce iti iubesti bicicleta si castigi o bicicleta Electra

Biciclistii care doresc sa isi picteze, repare sau "pimp-uiasca" bicicletele sunt asteptati pe 29 si 30 august la Bike In, un eveniment care isi propune sa incurajeze mersul pe doua roti. Timp de doua zile, Cinematograful de Vara din Herastrau va fi gazda unui maraton de filme in aer liber, unor concerte si petreceri, precum si a unor ateliere de produse destinate biciclistilor.

"Ideea este sa ii motivam pe oameni sa foloseasca bicicleta, oferindu-le un continut dragut al evenimentului. Vor fi produse handmade destinate biciclistilor, un atelier de pictat bicicletele, concerte si filme", a declarat pentru Green Report Miruna Antonescu, una dintre organizatoarele evenimentului.

De asemenea, participantii pot castiga o bicicleta Electra oferita de Infracons si un Rucsac Jansport. Pentru a intra in cursa pentru Electra, cei interesati trebuie sa raspunda la intrebarea: „De ce iti iubesti bicicleta? (dar ai fi dispus s-o schimbi cu una mai frumoasa)”.

Raspunsul poate fi trimis sub forma de text, video, sau poza plus text la adresa miruna@thekite.ro, iar data limita pana la care pot fi trimise raspunsurile este 28 august.

Raspunsurile primite vor fi automat inscrise in tombola care va avea loc la Bike In, din care se va trage la sorti castigatorul Electrei.

Intrarea la Bike In va costa 10 lei, pret in care va fi inclusa o harta care va cuprinde, pentru fiecare cartier bucurestean, mai multe trasee neconventionale care pot fi folosite pentru plimbatul pe doua roti.

Foto: publik.ro

spot_img

Ultimele știri