Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Stolojan: Autoritatile ar trebui sa se ocupe de schimbarile climatice, nu de legalizarea prostitutiei

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a sustinut joi, la o dezbatere privind administratia locala, ca autoritatile romane ar trebui sa fie preocupate de probleme precum schimbarile climatice si exploatarea energiei regenerabile, in locul chestiunii privind legalizarea prostitutiei, informeaza Agerpres.

"Eu am mai spus-o, o repet – vorbesc cam in gol -, noi suntem ocupati acum daca legiferam prostitutia sau nu, in timp ce in lume se produce o noua revolutie tehnologica, care schimba tot in ceea ce inseamna energie. Nu e vorba numai de producerea energiei, e vorba de regandirea oricarui produs si a oricarui serviciu care consuma energie", a explicat Stolojan.

Comisia prezidentiala pentru analiza riscurilor sociale a lansat recent un studiu prin care propune legalizarea prostitutiei in Romania. Referitor la dezvoltarea turistica, europarlamentarul PD-L a subliniat importanta valorificarii vestigiilor arheologice, in locul promovarii axate pe fosti sportivi de performanta.

"Eu nu ma duc intr-o tara pentru ca acolo locuieste nu stiu ce glorie. Nu ma duc in Peru pentru ca Peru are nu stiu ce campion sau fost campion la lupte. Ma duc in Peru pentru ca acolo exista Machu Picchu", a spus Stolojan. Theodor Stolojan a participat la Conferinta Nationala "Solutii de parteneriate pentru Servicii Publice de Calitate 2009", organizata de Institutul pentru Politici Publice (IPP), joi si vineri, la Poiana Brasov.

Foto: wordpress.com
 

spot_img

Ultimele știri