Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Sulfina Barbu reprezinta Romania la Conferinta presedintilor pentru Mediu

Romania va fi reprezentata la conferinta internationala pe probleme de mediu, care incepe duminica la Stockholm, de catre Sulfina Barbu, presedintele Comisiei pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic (CAPATEE), se arata intr-un comunicat remis de Biroul de Presa al Camerei Deputatilor, citat de Agerpres.

Oficialul roman a precizat ca va sustine un discurs in fata celor prezenti, temele abordate fiind legate de pasii facuti de Romania in privinta problemelor de mediu. Evenimentul are ca tema ‘Defrisarile si schimbarile climatice’ si este organizat de Comisia pentru mediu si agricultura din Parlamentul Suediei.

Evenimentul reuneste presedinti ai comisiilor pentru mediu din parlamentele nationale, parlamentari, reprezentanti ai organizatiilor guvernamentale si nonguvemamentale, precum si experti in domeniul protectiei mediului si al schimbarilor climatice.

Potrivit sursei citate, un punct important pe ordinea de zi a conferintei, derulata pe durata a doua zile, este reprezentat de dezbaterea pe tema reducerii degradarii padurilor si a emisiilor cauzate de defrisari. Totodata, ministrul Mediului din Suedia va sustine un discurs.

Foto: Green Report

spot_img

Ultimele știri