Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Tailanda se opune inlocuirii tratatului de la Kyoto

Tailanda se opune inlocuirii protocolului de la Kyoto, in ciuda apelului de stabilire a unor tinte de reducere a emisiilor facut de tarile industrializate catre cele aflate in curs de dezvoltare, anunta cop15.dk.

Atat Tailanda, cat si Asociatia natiunilor din sud-estul Asiei (ASEAN), refuza sa isi ia un asemenea angajament, au anuntat reprezentantii Departamentului pentru coordonarea schimbarilor climatice din Tailanda.

Tailanda nu este pregatita sa isi ia noi angajamente pentru inlocuirea Protocolului Kyoto. Pozitia statului in aceasta privinta este foarte clara.

“Tailanda, ca lider ASEAN, va face clara pozitia noastra impotriva inlocuirii protocolului Kyoto. Si nu acceptam stabilirea unui nou acord in locul celui de la Kyoto”, a spus Areewattana Tummakird, directorul Departamentului pentru politici de mediu din Tailanda.

Cu toate acestea, statul nu s-a decis inca daca sa sprijne o apropiere sectoriala pentru reducerea emisiilor care implica doar producatorii cheie din industrii precum cea a otelului, petrochimica, producatoare de ciment si de energie.

Foto: cop15.dk

spot_img

Ultimele știri