Tehnologie Bosch fara fir pentru un consum eficient

Grupul Bosch, furnizor de tehnologie si servicii in domeniile auto, tehnologie industriala si constructii a adoptat versiunea de echipamente cu acumulatori Li-Ion datorita reducerii consumului de electricitate, a costurilor financiare si de timp pentru clienti.

Acumulatorul de 14,4 volti Li-Ion, folosit pentru unealta Uneo de la Bosch, permite o incarcare rapida si de durata a uneltei, astfel incat efortul necesar este substantial redus.

„Eficientizarea modului de lucru ca resurse financiare si de timp reprezinta un aspect foarte important pentru clientii nostri, mai ales in aceasta perioada de recesiune economica. Tocmai de aceea am pregatit o serie de produse fara fir care se diferentiaza prin eficacitatea si usurinta in utilizare, dintre acestea remarcandu-se scula electrica multifunctionala Uneo”, declara reprezentantii Bosch Romania.

Acest tip de echipamente este deja prezent pe piata romaneasca, iar, la ora actuala, 20% dintre produsele Bosch se bazeaza pe tehnologia fara fir.

O alta schimbare pe care noile echipamente o aduc este legata de targetul acestora: daca pana acum 5 ani, acest gen de utilaj era dedicat in exclusivitate barbatilor, Uneo isi propune sa starneasca, intr-o perioada medie de timp, si interesul femeilor.

spot_img

Ultimele știri