Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Tulcea: Fonduri pentru curatarea canalelor Deltei

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) va primi saptamana viitoare 1,7 milioane de lei pentru executia lucrarilor de decolmatare a unor canale din Delta, informeaza Agerpres.

"De la inceputul acestui an am primit de la Ministerul Mediului pentru lucrarile de decolmatare a unor canale din Delta Dunarii 600.000 lei, iar saptamana viitoare vom primi inca 1,7 milioane de lei pentru a continua aceste lucrari", a declarat guvernatorul Rezervatiei, Grigore Baboianu. Aceste lucrari au inceput in urma cu doi ani, ele fiind necesare in conditiile in care operatorii turistici din Delta sustin ca pe unele canale barcile nu pot intra din cauza nivelului scazut al apei.

"In momentul de fata, nu ni s-au semnalat mortalitati piscicole sau alte asemenea probleme din cauza scaderii cotelor apelor Dunarii", a precizat guvernatorul Grigore Baboianu.

Saptamana aceasta, directorul Administratiei Porturilor Dunarii Maritime Galati, Mihai Ochialbescu, a semnalat scaderea ingrijoratoare a debitului Dunarii, debitul raului Prut fiind la finele lunii trecute, conform specialistilor Sistemului de Gospodarire a Apelor Botosani, cel mai scazut din ultimii patru ani.

Foto: clubafaceri.ro

spot_img

Ultimele știri