Workshop despre ecologie pentru studentii din invatamantul tehnic

Studentii din invatamantul tehnic, organizati in clubul BEST Bucuresti (Board of European Students of Technology), au participat miercuri la un workshop despre ecologie si dezvoltare durabila, in cadrul evenimentului BEST Green Week.

Studentii au discutat pe tema colectarii selective si a masurilor cu ajutorul carora oamenii pot fi determinati sa recicleze. Studentii romani si belgieni s-au folosit apoi, pentru partea practica, de materiale reciclabile pentru a descrie felul in care vad conceptele de ecologie si dezvoltare durabila. Participantii au vizitat apoi principalele obiective din Bucuresti, folosindu-se, bineinteles, de bicicleta.

Evenimentul BEST Green Week se desfasoara in perioada 3-11 octombrie, in cadrul Universtitatii Politehnica Bucuresti. Obiectul intalnirii este ca cei 30 de participanti sa promoveze spiritul ecologic in comunitatile locale din care fac parte.

Organizatia non-guvernamentala BEST ofera oportunitati de dezvoltare pentru studentii din invatamantul tehnic superior inca din 1989. Ea este alcatuita din 82 de grupuri locale din 31 de tari europene, grupate in noua regiuni, adica un total de 82 de universitati tehnice. BEST Bucuresti face parte din regiunea central-sudica, alaturi de alte 5 grupuri locale: Belgrad, Brasov, Nis, Novi Sad, Sofia.

Foto: texomashomepage.com

spot_img

Ultimele știri