Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Record de inchirieri prin programul gratuit StudentObike: 264 de biciclete in numai doua zile

Doar in doua zile, 21 si 22 martie, studentii din Bucuresti au inchiriat gratuit 264 de biciclete prin programul StudentObike, folosind carnetul de student si buletinul.

In centrele de biciclete situate in fata Rectoratului din campusul Politehnicii au venit, numai ieri, peste 90 de studenti, pregatiti sa dea la pedale, iar in campusul universitar Moxa numarul tinerilor care au inlocuit masina si mijloacele de transport in comun cu bicicleta a depasit, tot ieri, 70.

22 martie este a doua zi de cand au inceput inchirierile gratuite, iar vestea printre studenti ca pot sa iasa gratuit in parc cu bicicleta de-abia a inceput sa circule.

Astfel ca, in Bucuresti, vom vedea din ce in ce mai multi studenti care vor merge la cursuri cu bicicleta.

Centrele de biciclete sunt situate in fata Rectoratului din campusul Politehnicii si in campusul universitar ”Moxa”.

Bicicletele pot fi inchiriate timp de 24 de ore, iar studentii primesc si un sistem de siguranta pentru a le lega atunci cand nu le folosesc.

Celelalte centre StudentObike din tara se vor redeschide in 23 martie la Iasi, in 28 martie la Brasov si in 30 martie la Cluj Napoca.

500 de bicle pentru studentii din 4 orase

Bicicletele vor putea fi folosite atat in campusul universitar cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei de student si a unui act de identitate.

StudentObike este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor din cinci centre universitare.

Bicicletele StudentObike pot fi gasite in campusurile universitatilor partenere: Academia de Stiinte Economice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi.

Centrele StudentObike pun gratuit la dispozitia studentilor 500 de biciclete: 200 de biciclete in Bucuresti, 100 in Brasov, 100 in Cluj-Napoca si 100 de biciclete in Iasi.

Mihaela Pavnutescu

Citeste si: S-a deschis primul centru StudentObike, de la Politehnica Bucuresti

 

spot_img

Ultimele știri