Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Schneider Electric citeste amprenta de carbon

Schneider Electric lanseaza Remote Energy Management – REM (management energetic la distanta), solutie dedicata consumului energetic al cladirilor.

REM identifica si raporteaza inclusiv amprenta de carbon si afiseaza grafic date privind emisiile de CO2.

Noul serviciu web, de management energetic la distanta, de la Schneider Electric estimeaza performanta intreprinderii si identifica instalatia care necesita actiuni corective, modificand obiectivele de cate ori este nevoie.

Schneider Electric Romania este prezenta pe piata autohtona de 15 ani si a realizat la nivel global, in 2010, 19,6 miliarde euro din vanzari, are peste 110. 000 de angajati, in 100 de tari, iar 37% din venituri provin din tari emergente.

„Numeroase companii mari achizitioneaza aplicatii software complexe de gestionare a energiei si angajeaza experti in energie pentru a-si atinge obiectivele de eficientizare. Insa o companie mica sau mijlocie nu dispune intotdeauna de resursele financiare necesare pentru astfel de solutii sau nu considera o asemenea investitie justificata in raport cu nevoile proprii. Pentru a veni in intampinarea celei de-a doua categorii, a fost dezvoltata  solutia Remote Energy Management, care reduce costurile cu energia, se instaleaza usor, imbunatateste activitatea si productivitatea prin eficienta si confort”, a declarat Saulo Spaolanse, presedintele Schneider Electric Romania.

Remote Energy Management-REM este o solutie tip ”hosted”, dedicata in special consumului energetic al cladirilor. Aceasta solutie obtine informatiile privind energia si le face disponibile fara a fi necesara instalarea unui software sau a unor servere.

Locul 26, in topul "Celor mai sustenabile 100 de corporatii la nivel global”

Schneider Electric s-a plasat de curand pe locul 26 in topul "Celor mai sustenabile 100 de corporatii la nivel global", realizat de revista “Corporate Knights”.

"Plasarea Schneider Electric in topul<Celor mai sustenabile 100 de corporatii la nivel global> ne incurajeaza sa continuam abordarea noastra ce vizeaza dezvoltarea durabila, bazata pe o viziune certa a intereselor lumii noastre si pe solutii inovatoare care sa le raspunda si care sunt benefice pentru clienti, pentru planeta si avantajoase pentru toti actionarii nostri", a spus Gilles Vermot Desroches, vicepresedinte pentru Dezvoltare Durabila, Schneider Electric.

Includerea Schneider Electric in Lista Global 100 presupune recunoasterea modului in care Grupul a integrat dezvoltarea sustenabila in strategia sa prin solutii de eficienta energetica, cum ar fi promovarea generarii de energie curata si crearea de practici de consum ce protejeaza mediul. 

Mihaela Pavnutescu
 

spot_img

Ultimele știri