Studentii asteptati la “Sanatate pe doua roti”

Organizatia Studentilor din Facultatea de Transporturi (OST), Asociatia Studentilor si Elevilor Basarabeni (ASEB), Societatea Studentilor in Farmacie Bucureati (SSFB) si studentObike organizeaza, sambata, 19 mai, incepand cu ora 10:30 crosul bicicletelor “Sanatate pe doua roti”. Evenimentul velo celebreaza saptamana „Voluntarului UNSR".

Startul se va da din Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti, strada Splaiul Independentei nr. 313 si va avea urmatorul traseu: Campus Universitar UPB – Izvor – Turul Parcului Izvor – Campus Regie. Scopul acestei activitati este sa promoveze un stil de viata sanatos si respectul fata de mediul inconjurator.

Saptamana „Voluntarului UNSR” este un eveniment anual menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si cat mai multi voluntari pe care aceste organizatii ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si in mod deosebit, pentru a recunoaste activitatea lor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Capitalei, Politiei Municipale Bucuresti si Administratiei Strazilor Bucuresti.

StudentObike este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor si este realizat de Raiffeisen Bank si Green Revolution. Proiectul este implementat in cinci centre universitare, aflate in Bucuresti (doua centre), Brasov, Cluj-Napoca si Iasi.

Anul acesta StudentObike se desfasoara, in perioada mai – octombrie 201,  in majoritatea campusurile universitatilor partenere: Academia de Stiinte Economice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Piata Sfatului din Brasov, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi.

300 de biciclete

Centrele StudentObike pun gratuit la dispozitia studentilor 300 de biciclete: 150 de biciclete in Bucuresti, 50 in Brasov, 50 in Cluj-Napoca si 50 de biciclete in Iasi.

Bicicletele vor putea fi folosite atat in campusul universitar cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 17:00, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

Proiectul StudentObike se desfasoara in parteneriat cu Primaria Generala a Capitalei, Primaria Municipiului Iasi, Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Primaria Municipiului Brasov, Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi.

Cosmin Zaharia

Citeste:

Mirese pe bicicletele I’Velo

I’Velo vegheaza “Noaptea muzeelor”

“Drive test” cu bicicletele I’Velo

Bucurestenii, mari amatori de mers cu bicicleta

StudentObike a intrat in Brasov 

spot_img

Ultimele știri