Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

SUA: Parc national de vanzare

Guvernatorul statului american Wyoming ameninta ca va incepe sa vanda parcul national Grad Teton bucata cu bucata daca Guvernul nu va mari bugetul pentru educatie al regiunii, scrie “The Guardian”.

Guvernatorul Dave Freudenthal ameninta sa vanda unul dintre cele mai frumoase parcuri nationale americane, a carui valoare este estimata la 125 milioane de dolari. O parte din parc a fost donata statului de catre John Rockefeller Jr.
Intentia guvernatorului Freudenthal este vazuta drept o tentativa de a santaja administratia Obama pentru a majora bugetul alocat statului pentru educatie.

“Daca guvernul federal nu vrea sa danseze cu noi, ne vom cauta alt partener”, a scris Freudenthal intr-o scrisoare adresata administratiei Obama, mentionand ca scopul sau este de a incepe negocierile cu autoritatile de la Washington.

Guvernul federal spune ca este deschis negocierilor, insa Freudenthal sustine ca problema este amanata de aproape zece ani.

“Guvernul ne trateaza ca pe niste oameni care sunt proprietari ai acestui parc, dar cred ca nu putem face nimic altceva cu el”, a adaugat guvernatorul statului Wyoming.
 

spot_img

Ultimele știri