Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Topul GBI: Companiile participante au acces online la punctajele obtinute

Societatile comerciale participante la editia de anul acesta a Green Business Index au acces online la punctajele obtinute dupa completarea chestionarului GBI, incepand de astazi, 9 mai.

Dupa ce se logheaza pe site-ul www.gbindex.ro cu datele furnizate la inregistrare, orice firma inscrisa in Green Business Index poate afla detalii referitoare la pozitia si punctajul rezultat dupa evaluarea raspunsurilor oferite.

Prin functionalitatea pusa la dispozitie companiilor participante la GBI, organizatorii au in vedere furnizarea de informatii transparente in fiecare etapa a derularii proiectului de responsabilitate fata de mediu.

260 de companii s-au inscris in Green Business Index 2011
In perioada 15 martie – 29 aprilie 2011, 260 de companii s-au inscris in a doua editie a Green Business Index, singurul proiect de evaluare gratuita a
responsabilitatii de mediu a companiilor din tara noastra. Pentru a aparea in clasamentul celor mai sustenabile afaceri din Romania, 68% din companiile participante au completat online rubricile chestionarului editiei 2011, pe pagina proiectului: www.gbindex.ro.

Criteriile de evaluare a responsabilitatii fata de mediu sunt stricte, iar fiecare sectiune a chestionarului GBI vizeaza un segment clar delimitat al activitatii agentilor economici: dezvoltare sustenabila, impact asupra mediului, transport, utilizarea resurselor, starea cladirilor, achizitii verzi si deseuri.

Urmeaza etapa de examinare si intepretare a rezultatelor obtinute de companiile inscrise in GBI, dupa care va fi generat Raportul Green Business Index 2011.

Premiile pentru performanta de mediu vor fi acordate in cadrul Galei organizate in luna iunie 2011", a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution, initiatoarea proiectului Green Business Index.

spot_img

Ultimele știri