Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Ursii koala australieni au ajuns sa ceara apa oamenilor din cauza secetei

Lance. Puiul de koala orfan devenit peste noapte vedeta nationala a Australiei dupa ce a fost fotografiat refugiat de seceta intr-o caldare plina de apa si-a gasit pereche, informeaza EarthTimes. Un alt koala insetat a facut deliciul publicului in cadrul unui tur de ciclism cand a oprit biciclistii pentru a le cere sa bea apa din sticlele lor.

"Desi am auzit ca animalele native sufera din cauza valului de caldura de saptamana trecuta in Adelaide, a fost o surpriza sa fim opriti pe marginea drumului in timpul unui cros de un koala tanar si insetat”, a declarat unul dintre participanti, reporterul Tim Noonan. Star

"Ursul koala s-a apropiat de noi si a fost clar dupa modul in care a apucat sticla de apa si a dat pe gat continutul ca setea era o prioritate pentru el”, a mai adaugat Noonan.

Potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului de Parcuri si Animale Salbatice, John Dengate, comportamentul ursilor este neobisnuit dar este o consecinta disperata a 4 zile cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

"In mod normal, koala isi gasesc fluidele in frunzele gumoase pe care le consuma, dar acum frunzele sunt atat de uscate incat sunt fortati sa gaseasca apa unde pot”, a explicat Dengate.

Ursul koala care i-a oprit pe biciclisti a fost numit Lance, dupa celebrul ciclist Lance Armstrong.

 

spot_img

Ultimele știri