Vanatoare de gunoaie pe doua roti

Biciclistii sunt invitati duminica, 11 iulie, la o actiune de cartare a deseurilor pe ruta Bucurestii Noi – Ghimpati, in cadrul campaniei "Let’s Bike It". Organizatorii le dau intalnire celor interesati la ora 09.00 in Parcul Bazilescu.

Editia a parta a campaniei "Let’s Bike It" isi propune sa vina in sprijinul activitatilor de cartare desfasurate de voluntarii "Let’s Do It, Romania!". Cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

Harta deseurilor mai are o luna pana cand trebuie sa fie finalizata. Brasovul s-a alaturat initiativei Let’s Bike It si exista confirmari si din partea altor judete din Romania. Initiatorii Let’s Bike It, Vlad Dulea (pebiciclete.ro) si Geo Atreides, vor carta intr-un mod eco-prietenos alaturi de voluntarii care si-au confirmat participarea la aceasta actiune si vor petrece cateva ore la vanatoare de gunoaie pe doua roti.

"Let’s Do It, Romania" este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie.

spot_img

Ultimele știri