Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Weekend primavaratic, cu maxime de 15 grade Celsius

Temperaturile din acest weekend vor fi primavaratice in toata tara, cu ploi izolate, maxima zilei de sambata ajungand la 15 grade Celsius, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

In acest weekend, temperatura nu va mai cobori sub 0 grade. Ploile vor fi izolate, in special in nordul, centrul si vestul tarii, iar sambata sunt sanse de precipitatii si in Dobrogea.

Maximele weekendului se vor incadra intre 3 si 15 grade Celsius. In Dobrogea, temperaturile de sambata se vor incadra intre 4 si 7 grade Celsius, in timp ce in Moldova vor ajunge pana la 8 grade Celsius. Cele mai mari temperaturi vor fi in vestul tarii: Banatul si Crisana vor avea parte de 13 grade Celsius, dar si de ploi izolate.

In Transilvania, vremea va fi mai inchisa, cu cer innorat si conditii de ceata sambata dimineata. Temperaturile se vor incadra intre 3 si 8 grade Celsius si va ploua izolat.

Ploi pe arii extinse vor fi doar in Maramures in acest sfarsit de saptamana, dar vremea va fi calda si aici, cu temperaturi intre 3 si 7 grade Celsius.
 

spot_img

Ultimele știri