Workshop despre materiale de constructie sustenabile

Pentru toti producatorii, designerii si furnizorii de materiale de constructie Romania Green Building Council organizeaza un workshop ce va avea drept scop sprijinirea acestora in intelegerea optiunilor disponbile, pasilor necesari si oportunitatilor oferite de implementarea principiilor constructiilor eficiente energetic si cu impact redus asupra mediului.

Evenimentul va avea loc pe 19 martie, in Bucuresti, si trateaza tema “Materiale de Constructie Sustenabile”. Se vor acorda certificate cursantilor ce vor participa activ la activitatile desfasurate in cadrul seminarului.

Workshop-ul va fi unul interactiv si va oferi informatii practice despre reglementarile legislative, cerintele si nevoile existente pe piata materialelor sustenabile de constructie si va pune in discutie produsele verzi ce pot fi utilizate atat pentru proiecte de mari dimensiuni, cat si pentru proiecte tip "do-it-yourself" (bricolaj).

De asemenea seminarul va pune in evidenta cele mai importante concepte de proiectare sustenabila cum ar fi “cradle to cradle”, amprenta de carbon, energia incorporata si simbioza industriala, va facilita discutiile dintre diferitele parti interesate pentru a crea atat oportunitati economice, cat si constructii mai verzi, va discuta despre cum sa transformi un produs toxic, intr-unul nou, viabil, care corespunde standardelor Uniunii Europene si care se califica pentru includerea sa in categoria cladirilor verzi certificate si va prezenta studii de caz relevante.

spot_img

Ultimele știri