Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Ziare.com: Istoria uluitoare a alinierii piramidelor si a planetelor – vezi ce ne asteapta in 2012

Un pasionat de astronomie a realizat, cu ajutorul unor programe de studiere a planetelor, diagrame care ne arata ca alinierea celor trei stele din constelatia Orion se va produce pe 3 decembrie 2012 si reprezinta momentul convergentei cu piramidele egiptene de la Giza.

Atunci cand am vazut un documentar, in urma cu cativa ani, in care se vorbea despre Centura lui Orion (cele mai stralucitoare trei stele din constelatia Orion, conform enciclopediei britanice – n.r.) ca fiind motivul construirii piramidelor din Egipt sau ca piramidele au fost construite in onoarea Centurii constelatiei Orion, nu am dat crezare ipotezelor avansate, arata autorul unui articol publicat in World-Mysteries.

"Cand am inceput sa cercetez cerul noptii, in timp ce foloseam programul gratuit online, Stellarium, in mintea mea a fost gandul de a cauta indicii. Am cautat sa vad daca exista ceva de luat in seama privind alinierea planetelor din 2012", explica ziaristul Charles Marcello, de la publicatia mentionata.

"Ceea ce m-a ajutat sa gasesc imaginea celor trei stele si a piramidelor egiptene. Am fost complet luat prin surprindere de ceea ce am gasit. Ce se va intampla pe cerul noptii de deasupra Gizei si modul in cazul au fost construite piramidele din Egipt, este cu adevarat foarte interesant.

Citeste mai mult despre Istoria uluitoare a alinierii piramidelor si a planetelor – vezi ce ne asteapta in 2012 pe ziare.com

spot_img

Ultimele știri