Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Ziare.com: Tragedia unui japonez de 75 de ani, aflat la 20 de km de Fukushima

Un batran japonez de 75 de ani a fost gasit, de catre trei jurnalisti ai agentiei de presa Associated Press, intr-o localitate aflata la 20 de kilometri de Fukushima. Batranul ramasese singur, in urma cutremurului si tsunami-ului din 11 martie produse in Japonia.

Ferma din localitatea Minami Soma, Japonia se gaseste la capatul unui drum cu o singura banda, de-a lungul caruia se vad copaci rasturnati si multe resturi aduse de tsunami-ul produs in 11 martie, informeaza Huffingtonpost.

Batranul de 75 de ani, Kunio Shiga, locuieste singur, nu poate sa mearga foarte departe si nu stie ce s-a intamplat cu sotia sa, in urma cutremurului si a tsunami-ului produs. Vecinii sai au plecat cu totii din zona, afata la o distanta de 20 de kilometri de Fukushima. 

Nicio echipa de salvatori nu a ajuns la el. Batranul a fost gasit de un reporter si de doi fotografi ai agentiei de stiri Associated Press. El le-a spus ziaristilor ca "sunt primii oameni pe care ii vede si le vorbeste, dupa cutremur si tsunami."

Cititi mai multe despre Tragedia unui japonez de 75 de ani, aflat la 20 de km de Fukushima pe Ziare.com

Foto: komonews.com
 

Cititi si:

Corectitudine japoneza: banii gasiti printre daramaturi sunt predati politiei

TEPCO a dat publicitatii o noua inregistrare cu momentul in care tsunami-ul a lovit centrala de la Fukushima

 

spot_img

Ultimele știri