Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Zonele cu gunoaie, cartate de pe bicicleta

Reprezentantii proiectului Let’t Bike It!, impreuna cu aproximativ 160 de voluntari pe biciclete au desfasurat ieri o noua actiune de identificare a mormanelor de gunoi din jurul Bucurestiului, in vederea cartografierii.

Cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

"In cadrul evenimentelor s-au cartat intr-un mod eco-prietenos, alaturi de voluntari, iar in urma localizarii deseurilor, urmeaza o actiune de curatare in data de 12 mai", au declarat reprezentantii proiectului.

Let’s Do It, World

Traseul de cartare pe biciclete a pornit din Herastru Nord si continua pe langa Padurea Cernica, Padurea Runcu, ajungand aproape de Padurea Moara Vlasiei.

Astfel, au fost vizate 7 paduri pe o suprafata de 70 de kilometri.

Anul acesta, Let’s Do It, Romania! face curatenie pe 12 mai, impreuna cu Turcia, Republica Moldova si Bulgaria in cadrul miscarii Let’s Do It, World. In 2012, peste 100 de tari la nivel mondial organizeaza actiuni de curatenie.

Gabriel Botezatu

spot_img

Ultimele știri