Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

14/06/2010 Bioma Agro Ecology – Seminar de Ecologie la Baia Mare

Miercuri, 16 iunie, incepand cu ora 13.00, Asociatia producatorilor de produse traditionale si ecologice din Maramures si Bioma Agro Ecology Co vor organiza Seminarul de Ecologie, Alternative ecologice pentru un viitor sigur, ce se va desfasura la Clubul Asociatiei Baia Mare, str. Victoriei nr. 156.

Vor fi discutate teme actuale, cu deosebit impact asupra problemelor pe care le confruntam in domeniu. Evenimentul isi propune sa aduca un plus de informare a producatorilor si a publicului larg asupra conceptelor de ecologie, protectia mediului, agricultura ecologica, concepte care evidentiaza tot mai mult recursul la potentialul biologic ca mijloc de imbunatatire a calitatii vietii si a mediului inconjurator.

De asemenea, pentru toti cei interesati, va exista si posibilitatea achizitionarii de inputuri pentru agricultura ecologica (amelioratori si fertilizatori ecologici, fertilizatori foliari, fertilizatori avand caracter fito-sanitar pentru combaterea plantelor infestante si parazitare, a insectelor daunatoare, bolilor, patogenilor), precum si produse ecologice pentru industria alimentara (vinificatie, mezalarie, conservate din carne, produse lactate si branzeturi), protectia mediului (igienizarea toaletelor, eficientizarea foselor septice, dezincrustarea instalatiilor, epurarea apelor reziduale, gestionarea deseurilor si gunoiului organic, tratarea terenurilor infestate cu produse petroliere, radioactive), zootehnie (ihticultura ambientala, furajare zootehnica, asimilarea dejectiilor animale, neutralizarea fainurilor animale, tratarea carcaselor reziduale, stabilizarea metabolica a animalelor de casa).

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Ultimele știri