BikeFest a testat spiritul de echipă, la 2 pe bicicletă

in EcoLIFESTYLE 4 September 2016 534 Views

Unul dintre cele mai amuzante momente de la BikeFest a fost competiția „2 pe bicicletă”. A presupus 3 probe, fiecare cu specificul ei. În ciuda dificultății, majoritatea au reușit să treacă linia de finish.

bikefest

La „2 pe bicicletă”, au existat 3 probe. Au participat în total 10 echipe de câte două persoane. Au încercat să în pună în valoare dexteritatea mersului pe bicicletă în condiții speciale și coordonarea.

În prima rundă, au fost nevoiți să pedaleze ținând un măr între ei. Cei din spate i-au cuprins strâns pe cei din față, astfel încât să fixeze mărul. Cei din față erau responsabili de direcție și de pedalat.

bikefest

În runda a doua, denumită „spatele pedalează”, cel de pe portbagaj pedala, în timp ce coechipierul lui aflat în față ținea direcția.

bikefest

Finala a fost și cea mai grea, potrivit concurenților. Cel din față pedala legat la ochi, iar cel din spate îi dădea indicații de direcție.

bikefest

Cine a câștigat compeiția

Echipa câștigătoare a fost formată din Cosmin și Mădălina. S-au descurcat într-adevăr cel mai bine la toate cele 3 runde. Mărul a stat fixat perfect, iar apoi s-au coordonat de minune. În finală, au scos cel mai bun timp. Asta deși lui Cosmin, cel legat la ochi, i s-a părut destul de dificil să țină direcția doar din indicațiile Mădălinei.

bikefest

Nu a fost însă primul câștig obținut de cei doi la BikeFest. Ieri, Mădălina a luat locul al doilea la Speed Race, iar Cosmin a ocupat azi tot locul al doilea la aceeași competiție și locul întâi Ia cursa de obstacole.  Deși cei doi nu merg cu bicicletele a serviciu, ies zilnic să se plimbe.

bikefest

Comentarii

comentarii