Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

22/07/2009 British American Tobacco Romania – British American Tobacco Romania a finalizat proiectul „Aer de oras”

British American Tobacco Romania are placerea sa anunte finalizarea proiectului de implicare sociala „Aer de Oras”. Proiectul face parte din strategia de responsabilitate sociala a companiei British American Tobacco Romania si a presupus reamenajarea Parcului Garii de Nord, in doua etape, prin implicarea activa in acest proces a angajatilor companiei si prin stabilirea de parteneriate cu autoritati cu responsabilitate in domeniu.

Amenajarea Parcului Garii de Nord a avut loc in perioada noiembrie 2008 – iunie 2009 si a raspuns unui proiect initiat de Primaria Sectorului 1 – „Adopta un spatiu verde”. Despre acest proiect, Andrei Chiliman, Primarul sectorului 1 Bucuresti afirma: „Orasul trebuie sa fie extensia propriei case. Am initiat o campanie civica prin care sa devenim cu totii responsabili fata de orasul in care traim. Sa avem impreuna grija de spatiile verzi, de sanatatea noastra, a copiilor si nepotilor nostri”.

“In viziunea British American Tobacco Romania programele de responsabilitate sociala reprezinta un proces continuu de a construi o afacere etica, care sa contribuie la dezvoltarea economica si la imbunatatirea calitatii vietii atat a angajatilor si familiilor acestora, cat si a comunitatilor locale si a societatii, in general. Cu fiecare program dezvoltat de-a lungul timpului, British American Tobacco Romania si-a asumat aceasta responsabilitate. Programul „Aer de Oras” demonstreaza faptul ca British American Tobacco Romania a inteles nevoia comunitatii de a se bucura de un spatiu verde, de a respira un aer mai curat, intr-un oras sufocat de cladiri si autovehicule. In acest moment, la finalizarea lucrarilor de reabilitare, putem afirma cu mandrie ca am redat acest parc proprietarilor sai de drept – membrii comunitatii” a declarat Adrian Popa, Head of Corporate & Regulatory Affairs – South East Europe Area.

Actiunea de voluntariat a avut loc in cadrul unui parteneriat cu Administratia Domeniului Public din Sectorul 1 iar startul proiectului a fost dat in luna noiembrie 2008, cand angajatii companiei British American Tobacco Romania si reprezentanti ai Primariei Sectorului 1, ai Ministerului Tansporturilor si ai Companiei Nationale de Cai Ferate au dat curs initiativei British American Tobacco Romania de a participa la o actiune de voluntariat pentru reamenajarea Parcului Garii de Nord.

In lunile imediat urmatoare, British American Tobacco Romania, impreuna cu cei doi parteneri, Primaria Sectorului 1 si Administratia Domeniului Public din Sectorul 1, au continuat lucrarile de reabilitare a parcului prin plantarea a peste 600 de arbori si arbusti, 154 de plante decorative si a peste 10.000 metri patrati de gazon. De asemenea, a fost instalat un sistem de irigat care furnizeaza necesarul de apa pentru toata suprafata parcului, 50 de banci, 50 de cosuri de gunoi dotate cu scrumiera si un foisor cu mese de sah.

 

spot_img

Ultimele știri