Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

23/10/07 MMDD – Mai sunt trei zile pentru depunerea proiectelor de modernizarea gradinilor zoologice

Mai sunt trei zile in care autoritatile locale pot depune proiecte la MMDD pentru extinderea si/sau modernizarea gradinilor zoologice din Romania

Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile a solicitat tuturor autoritatilor locale care detin gradini zoologice ca, pana la data de 25 octombrie, 2007 sa transmita proiecte pentru extinderea si/sau modernizarea acestora.
In conformitate cu prevederile art. 2, alin (1), lit. k, din OUG nr. 70/2007 privind modificarea Ordonantei Guvernului nr. 40/2006 pentru aprobarea si finatarea programelor multianuale prioritare de mediu si gospodarire a apelor, Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile poate sprijini autoritatile locale in vederea finantarii acestor proiecte.

Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile intentioneaza sa promoveze o Hotarare de Guvern pentru sprijinirea autoritatilor locale in finantarea obiectivelor de investitii din cadrul proiectelor pentru extinderea si/sau modernizarea gradinilor zoologice.

„Gradinile zoologice din Romania trebuie modernizate si extinse pentru atingerea standardelor necesare autorizarii si pentru mentinerea valorii lor social-educative pentru populatie” considera Lucia Ana VARGA, Secretarul de Stat pentru APE din MMDD.

spot_img

Ultimele știri