Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

26/03/2009 Smithfield Ferme – De Ziua Mondiala a Apei Smithfield Ferme a inaugurat o fantana la scoala din Masloc

46 de elevi din ciclul gimnazial al scolii din Masloc, judetul Timis si reprezentantii Smithfield Ferme, impreuna cu liderii locali ai comunitatii din Masloc, au sarbatorit Ziua Mondiala a Apei prin inaugurarea unei fantani in curtea scolii, unde au fost plantati, cu acesta ocazie si 25 de tei si prin curatarea parcului comunitatii.

“Inaugurarea fantanii din curtea scolii generale din Masloc, a carei proiectare si executie apartine Smithfield Ferme va asigura copiilor apa potabila in conditii de accesibilitate si igiena. Actiunea de la Masloc este parte a strategiei noastre pe termen lung de implicare a Smithfield Ferme in viata comunitatilor unde compania noastra isi desfasoara activitatea,“ a declarat Bogdan Mihail Director General Smithfield Ferme.

10 voluntari din partea Smithfield Ferme impreuna cu 46 de elevi au plantat si 25 de tei de-a lungul gardului ce imprejmuieste scoala.

Tot la Masloc, in cadrul initiativei nationale “Lumea ta? Curata!“, reprezentantii Smithfield Ferme si elevii scolii din Masloc au curatat toate deseurile aflate pe o suprafata de 5.000 mp, parcul comunei. 100 de elevi au primit cartea educationala care ii invata sa pastreze curat mediul inconjurator.

Elevii participanti la actiunea initiata de Smithfield Ferme au primit diplome de participare si cadouri constand in echipament “verde” pentru plantari si actiuni de curatire a mediului inconjurator, dulciuri si fructe. De asemenea, ei au participat la Lectia Deschisa pe tema importantei apei pentru o alimentatie sanatoasa, sustinuta de cabinetul de biologie al scolii din Masloc.

Din 2004, cand a intrat pe piata romaneasca, Smithfield Ferme a investit in operatiunile sale din Romania peste 600 milioane USD. Astazi, in Romania compania opereaza 39 de ferme active in judetele Timis si Arad, cu un total de 37.500 scroafe care produc 650.000 de purcei anual. Cu sprijinul si acordul comunitatilor si autoritatilor locale, Smithfield Ferme intentioneaza sa isi dezvolte activitatile economice si in alte judete ale tarii.

Smithfield Ferme este parte a Smithfield Foods, Inc., o companie americana cu sediul in Smithfield, Virginia. Smithfield Foods si-a inceput activitatea in anul 1936 si este in prezent cel mai mare producator de porcine si procesator de carne de porc din lume.
 

spot_img

Ultimele știri