Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Locuim departe

Numarul din noiembrie al revistei Green Report pune cladirile verzi in prim-plan. Echipa Green Report a analizat piata constructiilor eco din Romania si va spune cat de ecologice sunt locuintele romanilor. Un pariu indraznet pentru piata din Romania – Cladirile verzi – este cover story-ul din editia de noiembrie.

Nu ratati interviul lunii realizat de Oana Neneciu cu Bjorn Stigson, presedintele World Business Council for Sustainable Development, care considera ca nu se mai poate vorbi despre CSR, ci despre rolul pe care mediul de afaceri il are in lupta cu schimbarile climatice.

Sectiunea Business a revistei din noiembrie va propune o perspectiva asupra comunicarii eco – o analiza a practicilor verzi ale companiilor de telefonie mobila din Romania. Nu pierdeti nici cele mai noi stiri de business eco, din tara si internationale.

Care sunt adevaratele alimente organice aflati din subiectul sectiunii Green Living – Eco vs. Traditional. Tot la Green Living, Dan Bittman marturiseste cat de ecologist este, iar dintr-un interviu cu primarul Sorin Oprescu aflam si cat de greu respira Capitala. Nu pierdeti recomandarile din aceasta luna, ecosfaturile si ultimele stiri despre produsele eco care ne pot imbunatati viata.

spot_img

Ultimele știri