Donatii din Germania, pentru animale abandonate de romani

in Business 28 March 2013 419 Views

Peste 50 de tone constand in hrana, custi sau  produse de uz veterinar sunt distribuite in Romania, incepand din 26 martie, de catre voluntari din Germania, persoanelor  care ingrijesc  animale abandonate din Bucuresti, Brasov, Parscova-Buzau, Moreni, Fundulea, Giurgiu, Harsova, Calinesti, Rosiori de Vede, Campulung, Hateg sau Lugoj.

Tamara Raab, din Wiesbaden, Germania, s-a implicat in colectarea si transportul voluntar, cu tirul, a unor donatii din Germania pentru animalele strazii din Romania. ┬áFNPA a organizat traseul celor doua tiruri pe teritoriul Romaniei si a inclus in eveniment ┬ácazuri critice pentru care Tamara a colectat donatii. Maine, la adapostul de caini din Campulung ÔÇô Grui va fi una dintre ultimele escale ale tirului,unde se va desfasura si ┬áo campanie de sterilizareÔÇŁ, a declarat, pentru Green Report, Carmen Arsene, presedinta ┬áFederatiei Nationale pentru Protectia Animalelor (FNPA).

Tamara Raab este si singura soferita  care conduce, prin toata Europa, un tir de 50 tone. Ea  a colectat atatea donatii, incat a solicitat companiei la care activeaza, JAS Forwarding GmbH, sa-i mai puna la dispozitie, tot gratuit, un camion cu sofer.

In Targu Mures s-a intamplat insa un eveniment nefericit. In timp ce organiza descarcarea donatiilor, Tamara si-a fracturat piciorul, dar a dorit totusi sa-si continue drumul inca o zi.

La insistentele medicilor, Tamara a plecat totusi┬á in Germania, dar tirul a fost preluat de un alt sofer care continua impartirea donatiilorÔÇŁ, a mai spus Carmen Arsene.

 

Comentarii

comentarii