582 kilometri, pe “Bicicletele cu cosul plin”, in Gloria si Brancoveanu

in Green Revolution 11 August 2013 204 Views

“Bicicletele cu cosul plin”, un proiect initiat de Asociatia Green Revolution si Mega Image, s-au mutat, in perioada 29 iulie-25 august, in magazinele Mega Image, Brancoveanu si Gloria.

In prima saptamana de la relocarea bicicletelor, clientii celor 2 magazine, care au la dispozitie “biciclete cu cosul plin”, pentru a-si transporta cumparaturile acasa, au parcurs 582 de kilometri.

Numarul  persoanelor care au aflat despre proiect, doar din cele 2 magazine Mega Image, Gloria si Brancoveanu,  este 1.177, iar numarul inchirierilor de biciclete, 30.

 Suntem incantati ca putem, cu sprijinul Asociatiei Green Revolution, sa promovam bicicleta ca mijloc de transport alternativ, dar si pentru recreere, in randul clientilor si angajatilor nostri. Prin implementarea acestui proiect, ne dorim o schimbare de comportament pe termen lung si incurajarea clientiilor de a se implica activ in proiectele noastre de reducerea a amprentei de CO2”, a declarat Irina Fosa, Manager Proiect Mega Image.

5.446 de clienti, informati
despre beneficiile pedalatului

De la demararea proiectului, 5.446 de clienti au fost informati despre beneficiile mersului pe bicicleta, iar numarul inchirierilor se ridica la 182. Astfel, acestia au contribuit, pana acum, la reducerea emisiilor de CO2 cu 663,6 kilograme.

Proiectul “Biciclete cu cosul plin”, lansat de Asociatia Green Revolution si Mega Image,  se desfasoara in perioada 3 iulie – 31 octombrie 2013 si vizeaza incurajarea folosirii bicicletei ca mijloc de transport alternativ in viata angajatilor si clientilor Mega Image, pentru a ajuta la minimizarea amprentei de CO2.

Primii castigatori ai
“Bicicletelor cu cosul plin”

Primii 2 castigatori ai proiectului“Biciclete cu cosul plin”, lansat de Asociatia Green Revolution si Mega Image, in 3 iulie a.c., sunt Marian Surcea, pentru Mega Image Piata Victoriei, cu 20 de inchirieri, si Matei Gheorghe, pentru Mega Image Titan, cu 8 inchirieri.

Sunt foarte fericit ca am castigat o bicicleta marca DHS si ii felicit pe organizatori pentru initiativa. Voi continua sa-mi fac cumparaturile cu bicicleta, mai ales ca acum avem si rastel si nu mai este o problema parcarea bicicletei. Primul lucru pe care il voi face este sa cumpar un scaun pentru fetita mea de 1 an si 8 luni ca sa o pot plimba cu bicicleta primita ca premiu“, a declarat, pentru Green Report, Marian Surcea.

Comentarii

comentarii