Absolut Vodka lanseaza campania Racirea Globala

in Business 21 January 2008 73 Views

Absolut Vodka a anuntat un parteneriat cu Live Earth pentru o campanie de marketing verde, care va incuraja consumatorii sa reduca efectele incalzirii globale prin schimbarea stilului cotidian de viata, informeaza Environmental Leader.

Programul, denumit Racirea Globala Absolut, este o initiativa care va dura mai multi ani si in care se vor investi milioane de dolari, iar mesajul campaniei va fi raspandit in baruri, cluburi, magazine, festivaluri de film si evenimente private. Live Earth a realizat o colectie de filmulete despre efectele incalzirii globale, iar compania Absolut va lansa o parte din aceste filme la peste 70 de festivaluri de film din lume.

Campania va incepe luna aceasta cu promotia "Fiecare inghititura face o declaratie" (Every Sip Makes a Statement), care indeamna consumatorii sa trimita codurile speciale de pe sticlele Absolut sau de la cocktailuri, iar pentru fiecare cod trimis se va dona un dolar catre o organizatie de eco-caritate. Printre aceste organizatii se numara Fundatia pentru Plantarea Pomilor Fructiferi si Fundatia pentru Oceane.

Foto: Environmental Leader.com

Comentarii

comentarii