Permisele de acces în Rezervația Biosferei Delta Dunării vor putea fi cumpărate online

in Biodiversitate, EcoLIFESTYLE 4 June 2020 259 Views

Permisele de acces pentru turiști, autovehicule și ambarcațiuni, precum și pentru pescuitul sportiv vor putea fi cumpărate online din 15 iunie. Până atunci, acestea pot fi achiziționate de la automatele din Tulcea, Corbu, Vadu şi Murighiol.

Foto: Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) informează că achiziționarea permiselor de intrare în Rezervația Biosferei Delta Dunării (acces turist, auto, ambarcațiune) și eliberarea permiselor de pescuit sportiv se pot face în prezent de la automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul instituției ARBDD din Tulcea și în localitățile Corbu, Murighiol și Vadu.

„În această perioadă se lucrează la finalizarea aplicației de plăți on-line, urmând ca după data de 15 iunie să devină funcțională integral. În momentul de față, aplicația este funcțională pentru obținerea permiselor de acces gratuite (pentru categoriile ce beneficiază de gratuități) și de pescuit recreativ/sportiv”, a transmis administrația pe pagina de Facebook.

În comentarii, utilizatorii susțin că, cel puțin aparatele din Corbu și Vadu, nu funcționează.

Permisele de acces pentru turiști în Rezervație și cele de pescuit recreativ sau sportiv se pot obține și de la Centrele de Vizitare și Educație Ecologică din Sulina, Crișan, Chilia Veche.

Informații despre acces și pescuit sportiv în Rezervația Biosferei Delta Dunării se pot obține și de la sediile Comisariatelor de control integrat din teritoriu (Tulcea, Murighiol, Jurilovca, Sulina, Crișan) sau la serviciul telefonic de informare ,,TelVerde”, la numărul 0.800.827.233 (08008ARBDD).

Site-ul ARBDD funcţionează doar parţial de la finele anului trecut, după ce instituţia statului a achiziţionat un nou pachet de servicii software în valoare de 114.000 lei, fără TVA, informează Digi24.

Comentarii

comentarii