Accesorii prêt-à-porter și made-to-measure din materiale reciclate

in EcoLIFESTYLE 17 August 2020 45 Views

Katerini, brandul românesc de accesorii prêt-à-porter și made-to-measure, lansează Silver Lining, o colecție capsulă  (conține câteva piese esențiale, care nu se demodează -n.r.) realizată integral din PET și mase plastice reciclat. Colecția cuprinde mai multe piese ce încapsulează ideea de sustenabilitate, printre care modele de cercei, brățări, accesorii de păr și broșe, realizate integral din materiale plastice reciclate, toate decorate cu linii fine, argintii.

„Din punct de vedere social, o colecție realizată din materiale reciclate poartă însemnul inițiativei și are puterea exemplului. Cel mai important, în timpul și mai ales, locul în care ne aflăm, este să oferim informație și să contribuim la conștientizare. Ideea nu este să încurajăm consumerismul prin aceste produse, ci mai degrabă conceptul și inițiativa, care sunt un plus valoare pentru noi ca oameni și pentru noi ca brand”, a declarat Ecaterina Colasîz, creatoarea brandului Katerini.

Katerini este unul dintre proiectele selectate în cadrul proiectului New Future, o inițiativă pro-bono prin care agenția 2activePR vine în sprijinul micilor antreprenorilor români ce și-au construit sau sunt pe cale să își construiască o afacere bazată pe sustenabilitate și inovație, pe folosirea resurselor locale, pe generarea unui impact pozitiv în comunitatea căreia i se adresează, dar și pe respectul față de furnizori și parteneri.

Comentarii

comentarii