Accident pe pista de pe Calea Victoriei. Un biciclist a ajuns la spital

in EcoLIFESTYLE 8 April 2015 1,982 Views

Mersul cu bicicleta prin Bucure╚Öti se dovede╚Öte din nou periculos. Un biciclist a ajuns la spital ├«n aceast─â dup─â amiaz─â ├«n urma unui accident care a avut loc pe pista de pe Calea Victoriei dinspre Pia╚Ťa Victoriei spre Universitate.

pista

Potrivit SMURD Bucure╚Öti, un echipaj a intervenit ast─âzi pe Calea Victoriei unde un biciclist a fost r─ânit ├«n urma unui accident ├«n care a mai fost implicat o ma╚Öin─â. Biciclistul a fost transportat la Spitalul Floreasca, cu r─âni minore. T├ón─ârul are un traumatism cerebral┬áminor ╚Öi alte contuzii ╚Öi urmeaz─â s─â fie internat la sec╚Ťia de neurochirurgie.

Brigada Rutier─â a Municipiului Bucure╚Öti a confirmat, de asemenea, faptul c─â ast─âzi ├«n jurul orei 17 a avut loc un accident cu v─ât─âmarea biciclistului, dar nu se cunosc ├«nc─â detalii legate de responsabilitate sau circumstan╚Ťe.

Se pare c─â pista de biciclete de pe Calea Victoriei nu este ├«nc─â func╚Ťional─â, infrastructura nefiind finalizat─â: lipsesc semafoarele pentru bicicli╚Öti. De altfel, bicicli╚Ötii sunt avertiza╚Ťi cu un semn de interzis c─â nu o pot folosi deocamdat─â. Ei au, ca peste tot, dreptul de a pedala pe carosabil.

Articol în curs de actualizare.

Pute╚Ťi citi ╚Öi:

Bucure╚Ötiul, obligat prin Planul de Mobilitate s─â fac─â tranzi╚Ťia c─âtre un transport ecologic

Primul anti-furt inteligent românesc pentru biciclete

Comentarii

comentarii